Stojan kovový

novinka
Cena: 1 208,79 Kč / kus
Cena bez DPH: 999,00 Kč / kus
loader

Informace o produktu

Materiál:
kov
Barva:
bílá
Rozměry:
3 x 3 m

Popis:

Tento stabilní kovový svatební stojan lze využít např. pro vytvoření fotokoutku. Stojan lze také umístit jako pozadí za novomanžele. K tomu doporučujeme přidat dekorační záclony a světelnou zástěnu. Svatební slavobrána je nezbytná záležitost pro svatby pod širým nebem. Při zapůjčení 2 těchto slavobrán je možno vytvořit i "svatební altán".

Nabízíme vám kovovou slavobránu v bílé barvě. Je možné ji použít jak na trávě, tak na pevném podkladu. Tuto slavobránu můžete použít také jako pozadí za novomanžele při hostině, jako fotokoutek, případně jako nosnou konstrukci na balonky. Naše slavobrána je přizpůsobena rozměrům světelné zástěny a dekoračních záclon, které najdete v naší půčovně k dozdobení. Ideální volbou k výzdobě jsou také květiny. Slavobránu je možné rozebrat na díly a jednoduše převézt na místo obřadu nebo hostiny. Osobní odběr je možný v naší provozovně na Hlavní 54 v Hluku 687 25.

Materiál: kov
Barva: bílá

Rozměry: 3 x 3 m. Možno zapůjčit 2 slavobrány s celkovými rozměry 3 x 6 m. Když se dají dvě slavobrány za sebe, vznikne oblíbený svatební altán.

NELZE POSLAT PŘEPRAVCEM. Individuální dopravu rádi zajistíme. 

 
 

Související

akce
CHIAVARI židle bílá dřevěná
skladem
108,90 Kč / kus
90,00 Kč/kus
bez DPH
stin
akce
Světelná zástěna 3 x 3 m
ihned k odeslání
302,50 Kč / kus
250,00 Kč/kus
bez DPH
stin
novinka
Záclona na dekorování
ihned k odeslání
48,40 Kč / kus
40,00 Kč/kus
bez DPH
stin