Svatební audio kniha hostů

akcenovinka
Cena: 966,79 Kč / kus
Cena bez DPH: 799,00 Kč / kus
loader

Informace o produktu

Popis:

Tato novinka vaše hosty zabaví, potěší a vám zůstanou už navždy uchovaná jejich srdečná přání a vzkazy ze svatebního dne. Je to skvělý doplněk i k zapracování do svatebního videa. Vzkazy od nás dostanete buďto online formou na uložišti anebo na USB disku, vše dle individuální domluvy. Audio svatební kniha ve tvaru telefonu umožňuje zanechat mluvený osobní vzkaz pro novomanžele. Funguje jako záznamník, množství vzkazů je téměř neomezené. Snoubenci si mohou nahrát úvodní zprávu a po zaznění tónu už hosté zanechají svůj vzkaz. Svatební audio knihu dodáváme společně s návodem k použití.

Klasické fotoknihy jistě mají svoji váhu, ale co je víc, než slyšet upřímná přání svých přátel a rodiny ze dne naplněného štěstím a radostí. To nenahradí žádný otisk palce, ani fotečka z Instaxu. Naše audio kniha pro vás zaznamená vzkazy vašich blízkých už napořád.

Jak to celé funguje?

Stačí zvednout sluchátko, vyposlechnout si úvodní zprávu, kterou si novomanželé nahrají předem a po zaznění tónu zanechat svůj vzkaz. Poté je potřeba sluchátko uložit do výchozí polohy, aby se nahrávání vzkazu ukončilo. Množství nahraných vzkazů je neomezené, úvodní zpráva zazní po každém zvednutí sluchátka. Audio kniha je na baterii, tedy není potřeba zajišťovat elektrickou zásuvku. Nepotřebuje ani telefonní signál či wi-fi připojení, stačí pouze zajistit stoleček, kde audio knihu a tabulku s návodem bezpečně uložíte.

 
 

Související

akce
CHIAVARI židle bílá dřevěná
skladem
108,90 Kč / kus
90,00 Kč/kus
bez DPH
stin
novinkatip
Ubrus kulatý 305 cm
ihned k odeslání
252,89 Kč / kus
209,00 Kč/kus
bez DPH
stin
akcenovinka
Zlaté příbory 6 ks
na dotaz
72,60 Kč / kus
60,00 Kč/kus
bez DPH
stin